Soproni – Mindenki nevet a végén

 

2016-ban a Soproni sör marketingcsapatának felkérésére készítettük el a Mindenki nevet a végén című társasjátékot, mely bolti forgalomba nem került (alkoholtartalmú termék márkajelzés miatt ez nem is lehetőséges), de több mint 3000 magyarországi kocsmában megtalálható, ingyenesen kipróbálható. A sörgyárnak pont ez volt a célja: egy újfajta szórakozást csempészni a kocsmák hűvös sörének társaságába: így készült el cégünk első kocsmai partijátéka.

 

A társasjáték szabályai pofonegyszerűek, még az alkoholos mámorban felbátorodott résztvevők számára is
(a biztonság kedvéért gyerekekkel teszteltük, mármint a játékot, nem az alkoholos mámort), néhány mondat elolvasása után már játszható, ugyanakkor szórakoztató csapatjáték, ahol a győzelmet a szerencse, az ügyes taktika és a csapat összefogásának háromszöge hozza meg.

 

A játék során hazánk nagyobb városait kell megjárnunk kupakok után kutatva, melyek a Soproni szó betűit tartalmazzák. Különböző közlekedési eszközöket használva juthatunk el célunk felé, de közben figyelve az ellenfél csapat tagjaira is, hiszen bármikor összefuthatunk egy riválisunkkal, aki kihívhat minket egy kockapárbajra.

 

Járd be Magyarországot, kerüld a balszerencsét, párbajozz ellenfeleiddel, hogy csapatod győzedelmeskedjen
és megszerezze a Soproni 7 betűjét!

 

Kinek ajánljuk?