Pókháló - légy a legelső!

 

Könnyed és gondtalan szórakozást nyújt az egész család számára.

 

A félelmetes pók elől menekülő legyecskével már óvodás kortól kiválóan lehet játszani, olyan egyszerűek a szabályai. A tábla másik oldalán (Cselszövő változat) ugyanakkor a kártyákkal taktikázva egy teljesen más élmény is felfedezhető az egész család számára.

 

A játék nagy népszerűségét pontosan az okozza, hogy a 5-10 éves gyerekek először találkoznak olyan játékkal, amelyben jó döntéseket hozva hamar sikerélményben lesz részük.

 

 

Kinek ajánljuk?

A játék 4 éves kortól már játszható - akár szülői segítség nélkül is. Olyan gyors egy parti, hogy minden környezetben ideális: otthon, nyaralásra, sőt a gyerekek akár tanórák közötti szünetekben is elővehetik. Az egyszerű ikon rendszerét könnyű értelmezni, megjegyezni, ennek köszönhetően a játékszabályok azonnal elsajátíthatóak. A játéktábla kétoldalas: az első oldalával a középső csoportos óvodások is megbirkóznak, míg túloldal akár profi játékosok is tartogat izgalmakat, ahol már akciókártyák kijátszásával is lehet befolyásolni a játék menetét, ezzel megunhatatlanná téve az egész család számára!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A játék lényege

Mi vagyunk a kis legyecskék, akik beragadtunk a pókháló közepébe. A feladatunk egyszerű: kockadobás után a pálya közepétől a szélére jutni, onnan elsőként kiröppenni a csapdából. Utunk során különböző mezőkre lépünk, amik segítenek nekünk, vagy éppen ellenkezőleg, hátráltatnak. S ha már pókháló, tegyünk említést a rettegett pókról, aki folyamatosan pásztázza vadászterületét: akit megcsíp, az visszacsúszik egy szintet a tábla közepe felé. Ebben a játékban gyakran lesznek elsőkből az utolsók, és utolsókból az elsők: a tábla egyedi kialakítása nem megszokott sablonra épül, és különleges izgalmakat rejt.

 

A doboz tartalma:

1 kétoldalas játéktábla,

40 kártya,

2 pókifgura,

6 legyecske figura,

játékszabály.

vásárlás

Galéria

Videók a játékról

2016.06.07.

Képregény

FEL

FEL