megnézem

megnézem

megnézem

Magyar népmesék a társasjáték

Húsvéti akció

hexpanse

PÓKHÁLÓ REKLÁMFILM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idén már másodszor indítottunk nagy tévéreklám kampányt, hogy minél többen megismerjék ezt a rendkívül kedves és szórakoztató családi társasjátékot!

Megnézhetitek a Minimax-on, a M2-ön és a Cartoon Networkön, elsősorban a hétvégéken.

A MI KARÁCSONYI AJÁNDÉKUNK!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boldog Karácsonyt! …korai? Lehet, de mi már most átadjuk az ajándékunkat, hogy a karácsonyi családi estéket bearanyozhassa. Visszajelzéseitek alapján elkészítettünk egy ÚJ SZABÁLYKÖNYVET, újrafogalmazva, új szöveggel, új struktúrával, segítő képekkel és példákkal.

 

Mi több, csináltunk egy JÁTÉKOSSEGÉDLETET, mely csupán egy A5-ös lap, ami tartalmazza az összes mezőt és lehetőséget a játékban. Ez a segédlet kalauz a játék világában, hogy ne keljen a játék közben a szabálykönyvet bújni.

 

Ha már magyar, legyen három az igazság! Alkottunk még egy KEZDŐ JÁTÉKMÓDOT, melynek a teljes szabálya ráfért szintén egy A5-ös lapra. Ezzel már egyből el is lehet kezdeni játszani, akár a szabálykönyv elolvasása nélkül. Ez megkönnyíti a játék megtanulását, s az egyszerűsített szabállyal már akár óvodások is játszhatnak, mivel olvasási és számolási tudást sem igényel.

 

Hogyan juthattok hozzá az új szabálykönyv, a segédlet és a kezdő szabály ajándékainkhoz? Több módon is:

 

  • az 50 leggyorsabb vidéki jelentkezőnek ingyen elpostázzuk, amennyiben megírja nekünk nevét és címét a nepmesektarsas@gmail.com címre
  • első 50 pesti vásárlónk a Reflexshop boltjában (pár percre a Nyugatitól) bármikor átvehetik a készlet erejéig
  • mind letölthető, kinyomtatható otthon a http://www.kekjatek.hu/magyarnepmesek weboldalról

 

Köszönjük, ha megosztod! Ha szeretnél ajándék példányt, akkor el is várjuk, különben a sorban következő fogja kapni.

IGN BoardGame: Hexpanse

 

"Az amőbától az űrstratégiáig. A végtelenül egyszerű, az iskolapadban sokat játszott amőba a készítők keze által ízig-vérig űrstratégiává változott. Olyanná, amely pillanatok alatt begyűjtötte a tervezők céljául kitűzött összeget (sőt, jelenleg már majdnem a kétszeresénél tart, és bőven van még hátra a kampányból), így reményeink szerint még idén részesei lehetünk ennek a nem mindennapi élménynek. Ha kíváncsi vagy arra, hogy hogyan készül egy társasjáték, és bővebben szeretnél megismerkedni a Hexpanse-zal, akkor nézd meg a játék egyik készítőjével készült bemutatónkat." - IGN

 

 

2016.06.07.

Újabb rangos elismerés
a Népmesék társasjátéknak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bronzérem a Best Print Hungary 2016-on!

 

A legrangosabb nyomdaipari szakmai versenyen a Best Print zsűrije bronzéremmel díjazta a Magyar népmesék - A társasjátékot a legjobb csomagolóanyag kategóriában. Nem véletlenül ez a Kard és Korona kiadó szlogenje: A MINŐSÉGI JÁTÉKÉLMÉNY!

 

A képre kattintva a hivatalos hír is megtekinthető!!

Szenzáció: Megjelent
a Kard és Korona 2. kiadása!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ami még néhány hónapja csak távoli remény, hetekkel ezelőtt csupán aggódó bizakodás volt, az a közelmúlt napokban bizonyosság és ma végre élő valóság lett. És amiről e történelmi felvezetés is szólhatna nem más, mint a Kard és Korona 2., vadonatúj kiadása!

 

Bizony méltán lehetünk büszkék erre az eredményre. Mindössze 4 hónappal az első kiadás megjelenése és teljes elfogyását követően máris elkészültünk a második kiadással. Ez bravúros teljesítmény a hazai társasjáték-piacon, és köszönettel tartozunk mindenkinek, aki vásárlásával vagy tanácsaival segített bennünket.

 

Mi változott meg az új felvonásában ennek

a történelmi eposznak?!

 

Ami mindjárt szembetűnő lehet, és ezért is mutatjuk 
a borítóképet: a doboz színe világosabb lett, az égboltra hasonlít egy gyönyörű májusi estén. És a felirat is új az elején, Lukács Zsolt a Galaxy játékáruházak vezetőjének szavai: "Az elmúlt évek legnagyobb sikere a társasjátékok között". Aki mögött két évtized áll a játékszakmában,
így van súlya annak, amit mond.

Kard és Korona

a JEM magazinban

 

Megjelent a JEM magazin

2015. februári száma!  A magazin-

ban a Kard és Koronáról írt cikket

ajánljuk elsősorban. A magazint

letöltheted a képre kattintva!

2015.02.25.

2015.02.01.

2015.01.27.

Mégiscsak más érzés meghódítani kolozsvárt, mint Lannisrévet Ezzel a címmel interjú jelent meg a Kard és Korona tervezőjével, Lenhardt Balázzsal. Ebben nem csak a múlttal és jelennel, hanem a jövővel kapcsolatos kérdések is elhangzanak és kiderül belőle, hogy ősszel érkezik az első kiegészítő, aminek a címét is megtudhatja, aki a képre kattint!

2014.12.13.

2015.01.08.

Cikk a Magyar Nemzet online-on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiváló írás jelent meg a Magyar Nemzetben a Kard és Korona társasjátékról.

 

Rámutat arra a tényre, hogy a legfontosabb törekvésünk a történelmi hűség és ennek reális ábrázolása volt a játékkészítés során. Hogy a játékosok valóban bele tudják magukat élni a történetbe.
A csaták és a cselszövések tényleg így zajlottak...

Index vezércikk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az index vezércikkben mutatja be a magyar Trónok Harcát, amelyet nagyon ígéretesnek tart, a Britannia

és az eredeti Trónok harca játék méltó örökösének,

a maximális 5-ből 4 csillagra értékelve! És még csak egyszer játszottak vele... Be fogják látni ők is hamarosan, hogy az újrajátszhatósága szinte korlátlan.

2016.04.29.

Nem akármilyen
oldalon írtak rólunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Büszkeséggel fogadtuk egy közismert, gazdasági területen mértékadó médium kritikáját. A hvg.hu
az alábbi cikkében mutatja be a Magyar Népmesék társas- és kártyajátékot.

 

A vadiúj kártyajátékunk az ő kíváncsiságukat is nagyon birizgálja, és már a grafikától is "elaléltak"! Jó érzés, hogy a minőséget és az eredetiséget komoly helyről is díjazzák.

Kard és Korona videók

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végre megvalósult, amit annyian kértetek és vártatok, sikerült a megszokott színvonalon elkészíteni a társasjáték bemutatását stúdióban, profi stábbal! Személyesen követem el ezt a rövid (2 és fél perc) felvezető részt, amelyben bebizonyítjuk, hogy miért érdemes 8-10-12 ezer forintot kiadni a Kard és Koronára.

 

Ezt a befektetést nem bánja meg senki, mert valódi minőséget kap. És ez csak az első rész, következik szép sorban a többi, hogy magát a játékmechanizmust is meg lehessen ismerni.

 

Még több videót kiadónk YouTube csatornáján tudsz megnézni.

FEL
2015.11.10.
2016.06.07.
Mégiscsak más érzés meghódítani kolozsvárt, mint Lannisrévet Ezzel a címmel interjú jelent meg a Kard és Korona tervezőjével, Lenhardt Balázzsal. Ebben nem csak a múlttal és jelennel, hanem a jövővel kapcsolatos kérdések is elhangzanak és kiderül belőle, hogy ősszel érkezik az első kiegészítő, aminek a címét is megtudhatja, aki a képre kattint!
2015.11.10.
FEL